Love You Mr. Arrogant Episod Akhir

November 07, 2013

uwargh. bila bendera merah naik. perut memang sakit teruk. bila agaknya nak hilang sakit ni. mama kata, bila da  kawen nanti, sakit pasti hilang. nampaknya teori mama agak tidak bertepatan ya mama. tapi mama ada cakap pegi berurut kampung hilangkan sakit perut bila period datang. :(


uncle gugil pinjam gambar ya ~

bila bendera merah naik macam ni, mood memang 100% berubah dari zero to hero. erk. silap. dari hero ke zero :D kerja ofic memang tolak tepi. tapi kalau blog, boleh lagi sempat menyempat blogwalking. cis! sedar diri tak sudah ;)

korang, malam ni jangan lupa sambung episod seterusnya love you mr. arrogant tau. ada yang kata episod akhir. oh by the way, hari tu da habis baca novel love you mr. arrogant ni. dan semalam punya episod sambung malam ni, si zara tu kena colik oleh si faizal, bekas rakan sekerja dia tu. tapi semalam nampak gayanya, macam orang suruhan si sherry je yang colik si zara. huhu. apa pun, korang jangan lupa 07.00 malam ni tau. rasanya episod akhir tau.

much love. PG

You Might Also Like

10 comments

  1. salam pg..haha kita pun selalu alami mcm tu.entah bila nak hilang hihi.
    lya dtg top up drumstik

    ReplyDelete
    Replies
    1. wssalam asha. kena berubat kampung juga elok untuk hilangkan sakit ni. hurm. tapi PG tak pernah cuba lagi.

      Delete
  2. Dah habis dah kan citer nie..hehehe.. tp farah sekali pun tak tengok..huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi. ok, lepas ni boleh tonton kat laman web tv3 tu tau ;)
      ah'ah, semalam episod last :D

      Delete
  3. kalau period pain,tuam air panas kt perut. itu yg selalu buat la.alhamdulilah..menjadi petua mak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes ija, PG pun selalu buat macam tu. and suda set kat minda, selang sehari dua sebelum nak period tu, banyakkan minum air suam :D

      Delete
  4. tak tengok..ruma sewa tak ada tv la PG..line tenet pulak slow hukhuk

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. tak pe, nanti jumpa wifi free mana-mana, boleh tengok kat tonton.com.my tau :D

      Delete
  5. Salam kenal PG! Datang jalan2 sini tambah kenalan baru.. #698
    Mieza dulu pun senggugut memang kuat.. Sampai pitam2 dibuatnya.. Huhu.. Tapi sekarang sejak consume GLA alhamdulillah dah hilang.. Period pun makin stabil.. Alhamdulillah.. =)
    Mieza Suri Shaklee

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal awak :) terima kasih jalan2 ke blog PG dan follow blog PG.
      nampaknya PG kena cuba GLA ni. apa pun, terima kasih share info dengan PG. :)
      nice!

      Delete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images