KK Burger Bakar | Terbaik!

November 17, 2013

fellow. assalam again.

sebut pasal makan ni, memang suami orang paling dekat dengan aku yang memang hantu makan. tak tahu apa benda dalam perut dia sampai tak reti-reti nak stop makan. da makan, makan lagi. makan dan makan. dan makan. macam aku rasa ada jin makan dalam badan suami tu :D

sebut pasal tu lagi, ni nak share bagi korang yang memang duduk sabah, lebih-lebih orang kota kinabalu sabah bah. ada satu tempat makan yang bagi aku baru. sebab aku tak pernah pegi sebelum ni, jad aku kira baru la bagi aku. hehe. BURGER BAKAR! yang aku pegi makan ni dekat jalan nak masuk pegi cybercity tu. senang je nak jumpa :D



homemade wei! lets check out this FB KK BURGER BAKAR ;)
adoi. pecah leleh betul la. nak kena pi makan lagi ni :D

much love. PG

You Might Also Like

14 comments

  1. owhh kat area cna la ofice kita hehe..selalu lalu lalang kat kedai tu :)..tpi tak pernah rasa lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh ye ke sha. ok, harus pegi cuba tau sha :) sedap!

      Delete
  2. Pergh... Meleleh air liur Mieya pepagi tengok burger nie.

    ReplyDelete
  3. rindo mo jln pi kk
    beznya masa jd student dulu, tiap minggu keluar...sasaran ke tong's, pasar tamu, kedai rm2 tu, kat swak nda da, pg pasar pilipin, kk survey..hadoi menggamit kenangan
    tanjung aru dgn sunsetnya...rinduuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. oh yumida dulu study kat sabah ke? alamak. PG tak tahu pun :D
      ok, ada masa nanti, bolehlah visit sabah lagi kan. pegi rumah terbalik pula ;)

      Delete
  4. Wahhhh.... Macam sedap jerr.... Macam Best jerrr...hahahah.... PG dayat topup ford :)

    ReplyDelete
  5. gulp~ aduh, siang-siang ni bikin air liur nak banjir serumah ja. hikhik.

    ReplyDelete
  6. waa..macam sedap ja ni..bila PG nak belanja ni? hehehe

    ReplyDelete
  7. marvellous. terima kasih isi tabung saya. saya isi tabung PG pulak :D

    ReplyDelete
  8. perghhh... dah la dneo lapar sangat2 ni... T_T

    ReplyDelete
  9. skrg serata negeri dh ada beger bakar.. sedappp kan :)
    datang topup cup2

    ReplyDelete
  10. wahhh nanti balik sabah kena cuba ni..omnom

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images