Hot Header!

fellow. assalam.

hari ni duduk rumah mama. balik kampung la apa lagi. nak bangun lewat? jangan harap. mata kalau da biasa bangun awal, awal juga la bangun kat mana-mana sekali pun T_T nak melingkar macam ular kat tilam sejam dua dari kebiasaan pun tak dapat. sobsob. ar. ada sapa perasan tak header blog aku? hihi. da bertukar lagi kan. hihi. minta maap erk kalau ada yang menyampah. sebab owner blog ni memang suka sangat edit header sampai yang berkenan mati di hati :D


ar. hot header ni sebab pakai gambar sendiri. :D
heee. macam comel je macam comel je :D

much love. PG

Comments

  1. Pandai betul buat header. Kreatif.

    ReplyDelete
  2. hehe. maigrain juga nak tukar ni mia :D
    apa pun, terima kasih sebab suka header baru PG! hehehe.

    ReplyDelete

Post a Comment

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Popular posts from this blog

Isu Cuti Menjaga Anak atau Suami Sakit bagi Si Penjawat Awam

Biodata Aishah ilias Pelakon Love You Mr. Arrogant

Waktu Operasi Urban Transformasi Centre (UTC) Kota Kinabalu dan Di Seluruh Negara