Good Morning Fellow's!

November 16, 2013

fellow. assalam.

selamat pagi dan selamat berhujung minggu tau. hari ni aku tak pegi mana pun. duduk rumah. ye la, kena juga duduk rumah. tak boleh kerap sangat keluar hujung minggu. tau je la, kalau hujung minggu je, tak de lain aktiviti, pegi tengok wayang dengan suami. makan-makan. minum-minum. jalan-jalan ke sana ke sini. hihi. so, minggu ni decide jangan keluar pi mana-mana. sebab nak save bajet! ar, penting tau save bajet. untuk masa hadapan yang lebih cerah gitu :) kan. kan :D

so, pagi ni aku nak mengisi masa lapang dengan letak semula ads churpchurp dalam blog ni. memandangkan rasa macam rugi pula tak letak kan :) (hopely, ada yang sudi derma klik kat burung churper aku tu ^^) nanti kita boleh tambah earn sesama-sama. berblog sambil menjana sumber kewangan. ar gitu. ok ok, tak nak banyak bunyi. PG nak siapkan kerja dan blogwalking! terima kasih kengkawan blog yang ziarah PG selalu ya ;)

much love. PG

You Might Also Like

12 comments

  1. morning kak gojes
    menabung di hari sabtu: inti college

    ReplyDelete
    Replies
    1. morning yumida :)
      terima kasih ya menabung kat sini :)

      Delete
  2. Replies
    1. selamat berhujung minggu untuk sally juga ya :)

      Delete
  3. selamat berhujung minggu pg..kita pun duk umah ja hihi...top up inti :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih asha :)
      hepi weekend untuk awak sama ya :)

      Delete
  4. Replies
    1. selamat hujung minggu untuk akak sama ya :)
      terima kasih ziarah blog PG :)

      Delete
  5. morning puan gojes..morning??erkkk mcm salah je.petang puan gojes..iman pon xkemana.hanya pergi keje balik koje je

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. petang iman. erk? da malam la :D
      selamat hujung minggu ya iman :) terima kasih ziarah blog PG :)

      Delete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images