Earning Nuffnang Sepanjang Berblog

fellow. assalam!

bagi salam ada tanda seru di sana sebab agak eksited tahap THOR dapat jumpa JANE semula. hahaha. ok! PG nak share earning nuffy PG selama oh i mean since PG bergelar seorang blogger. syukur alhamdulillah. tidak banyak, at least merasa juga sedikit pendapatan sampingan dari dunia blog orang kata kan. syukur alhamdulillah. :)


see. earn nuffy PG tak la banyak sangat sampai ribu riban. ye la, blog tak femes mana pun kan. dalam tahun 2010, sepanjang tahun 2010 PG dapat la merasa juga dalam RM51.25 sen. syukur alhamdulillah. rasanya itu earn bagi blog PG yang lagi satu. blog PG sekarang baru je start dalam bulan november 2011, 22. so that mean, sepanjang tahun 2011, PG dapatlah juga menjana sedikit pendapatan sampingan sebanyak RM58.75 sen sahaja.( hurm. kebetulan ke aper ada 0.05 sen kat situ . hehe ) terima kasih nuffnang :)

sepanjang tahun 2012 pula PG tak pernah keluarkan apa-apa earn dari nuffy. sebab earn yang PG dapat tak berapa nak memberangsangkan masa tu, so PG decide tidak keluarkan apa-apa pada tahun lepas. then, earning nuffy tahun 2012, PG bawah ke tahun 2013 setakat bulan november, menjadikannya RM370.00 di situ. syukur alhamdulillah kan. bukan senang juga sebenarnya nak earn something dari dunia blog ni. banyak benda kena belajar sebenarnya.


pendapatan earn nuffnang dari tahun 2012 till november 2013 puan gojes blog

bila di satukan, sepanjang PG berblog, PG dapat menjana pendapat sebanyak RM480.00 dari Nuffnang. ok. ni PG share bukan sebab LOKI dapat kuasa magic dia semula tau. ni sebagai satu semangat untuk my own self, also buat kengkawan blogger PG, untuk terus berblog, seiring dengan Nuffnang. boleh? :D

apa pun, Nuffnang! Terima Kasih ya untuk earning yang super B giler la aku cakap :) nuffnang memang best! ( hehe. nuffnang, please bagi la lagi PG entry dari penaja ya? hehe )

korang. bagaimana untuk mendapatkan entry sponsored post dari nuffnang? boleh baca sini ( LINK )

much love. PG

Comments

  1. wahh..bestnye..rs cm rugi plak bru nk stat berblog nih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak pe, masih boleh lagi mendaftar nuffnang :) Jom! nanti bolehlah kita jadi geng topup :D

      Delete

Post a Comment

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Popular posts from this blog

Isu Cuti Menjaga Anak atau Suami Sakit bagi Si Penjawat Awam

Biodata Aishah ilias Pelakon Love You Mr. Arrogant

Waktu Operasi Urban Transformasi Centre (UTC) Kota Kinabalu dan Di Seluruh Negara