Dugaan Bila Ganti Pegawai Bercuti

November 13, 2013

fellow. assalam.

hari ni sibok sedunia. kena ganti kak mimi. sebab dia pergi bercuti sekeluarga kat kedah. ye la, while cuti sekolah ni kan. kena la korbankan sikit masa untuk bawa anak-anak bercuti. tak la orang kata, workholic melampau. but then, aku la menjadi mangsa keadaan. hihi. mangsa keadaan la sangat. tapi nanti claim elaun menanggung. masyuk juga tu! boleh bikin tambah beli gadget impian :D

ok, sebut pasal dugaan ni, tadi pagi aku ada baca dugaan blogger hebat! kak mia attend kursus. sebab dia kata, dugaan mengantuk bila attend kursus. hihi. ar, aku pula. dugaan yang hebat is kena deal dengan pelbagai jabatan dan kena urus beberapa kursus dalam satu masa. ar. hebat tak?! huhu. belum lagi part tensionnya.

ok! sat lagi jumpa balik. banyak keja plus sakit pinggang ;( terima kasih taking care PG dengan komen2 korang di entry sakit pinggang PG ya :D

much love. PG

You Might Also Like

16 comments

  1. Setiap tugasan ada dugaannya yg tersendiri cuma cara kita terima akan mempengaruhi emosi dalam menjalankan tugas.

    ReplyDelete
  2. Salam.. Kerja elok2 ya Puan... Tak apa kerja lebih... Setiap dugaan ada hikmahnya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wssalam. terima kasih nasuha :) yes, inshaAllah. i'm positip thinking always. ahaha

      Delete
  3. Salam singgah sini PG. elaun menanggung yg best tu..mesti berbaloi dgn tugasannya.

    pcl~www.nazlee.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. wssalam pakciklie :)
      adoi, baru nak reply msj pcl. hehe. ah'ah tu la, elaun menanggung tu memang best giler gempak :) yes, berbaloi dengan tugasan. hehe

      Delete
  4. nanti mintak claim banyak2 elaun.hihi :D

    ReplyDelete
  5. kita dtg top up...elok juga bantu2 rakan sekeja kan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul sha. saling bantu membantu. :D
      terima kasih datang topup!

      Delete
  6. Replies
    1. terima kasih ika :)
      PG baru nak reply mesej ika :)

      Delete
  7. tak apa la yg penting masyukk hahaha..kerja elok+ ya PG :)

    ReplyDelete
  8. pergi kursus serius mengantok gila.. hahaha
    pernah terlelap kot

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images