Delima iPhone

November 23, 2013

fellow. assalam.

yes. sebelum ni aku ada cakap kan aku pernah ikut contest menang iPhone 5 Gadget impian dari denaihati blog. tapi bukan rezeki aku lagi menang. tak pe. sobsob. dan baru-baru ni aku tulis senarai hargai antara iphone 5 dan juga iphone 5c. niat hati nak beli dan pakai iphone till dari contest sehingga la ke hari ini, masih lagi membara-bara dalam hati. heee. rasa tak sabar nak pakai iphone. erp. bukan la nak berlagak ke aper. tapi, ntahlah. rasa teringin sangat dan sangat iphone sebijik tu.


4s je boleh tak? :(

hari tu, pegilah satu kedai jual hp dengan kawan ofic. dia nak beli hp. kedai tu pula, store yang memang kami biasa pegi. jadi kira da kenal lama dan bolehlah dapat murah kan. aku yang memang dan teringin sangat dan sangat dengan iphone, sempatlah belek-belek iphone 5 ni. harga? wow! boleh buat aku makan nasi selama sebulan lebih juga tu. huhu. tapi, sebab hati punya pasal. aku nak juga iphone ni! erp. tak beli lagi. mampu tengok je.

then, sempatlah bertanya mana yang better di beli antara iphone 5s, iphone 5c or iphone 4s. ye la, asalkan pakai iphone. iphone 4s pun aku rasa da cukup-cukup bersyukur sangat. tapi orang tu kata, kenapa tidak beli 5s terus. sebab yang lates, ada LTE. apa tu LTE? ar. ni lagi la aku tak tahu. jadi, aku rasa aku patut beli 5s sebab ada LTE? harga pula? aduiiii. memang dalam delima betul la. but, inshaAllah. someday, aku akan dapat juga iphone ni. korang! doakan PG tau. please, dermakanlah 1 klik, 2 klik untuk ads PG ya. boleh lah tambah beli iphong sebijik. tolong ya? T_T hehe.

much love. PG

You Might Also Like

6 comments

  1. sy guna xperia biasa yg rebate rm200 tu je.. huhu.. nak guna iphone? lagi 2 kurun lah nak tunggu baru boleh guna kot.. huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. alolo. jangan la kata macam tu syg :)
      inshaAllah, boleh pakai juga iphong tu nanti. kita topup bebanyak ads nuffy okei! :D

      Delete
  2. ika doakan supaya PG dapat capai apa yg diidamkan..:)

    ReplyDelete
  3. hye PG... good luck tau... dayat ponn sebenarnye dalam proses nak beli iPhone 5s.... jomlahh same2 kita menabung :) dayat dah tolong top up kt PG...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. ok dayat! terima kasih datang topup :)
      inshaAllah, kita akan dapat memilikinya juga nanti :D

      Delete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images