19 November 2013

Dasar Wanita Cantik

fellow. assalam.

u !. i mean, wahai kaum hawa yang cantik. super B like a model.

pernah tak korang berada di situasi ni.

wanita cantik super B like a model tapi sombong tahap mau mampus punya kawan : 
(tiba-tiba masuk)  

wanita cantik super B like a model tapi sombong tahap mau mampus :
hee.sama baju korang hari ni. hampir sama. ingatkan U tadi. (tuju untuk wanita cantik super B punya kawan dan wanita yang tak cantik ever)

wanita yang tak cantik ever :
oh ya.



wanita cantik super B like a model tapi sombong tahap mau mampus :
dengan tersengih-sengih. macam dia la yang paling cantik dalam dunia.

wanita cantik super B like a model tapi sombong tahap mau mampus punya kawan :
eeee. ndak la kali. 
(dengan bibir like a cuak, yang tak suka ever bila diperbandingkan dengan wanita yang tak cantik ever)

erk. omgeee. perempuan cantik memang macam ni ker? suka nak banding-bandingkan?

much love. PG

16 comments:

  1. sometimes gitu la..
    kite yg tak berapa nak cntik ni slalu terpinggir...
    hehe.. btw, leya bersyukur dengan apa ciptaan Tuhan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. macam tu la kan leya.
      ah'ah betul. bersyukur sangat-sangat dengan anugerah yang diberi olehNya.

      Delete
  2. Cantik ke.x..yg penting kita hargai diri sendiri

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu putri. kita yang tak cantik ni, pasti ada sesuatu yang si cantik ni tak de kan. :)

      Delete
  3. tak suka nak banding-bandingkan..semua wanita punyai ciri memasing ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. morning asha :)
      hopely, semua orang seperti asha.
      betul, semua wanita ada ciri memasing dan kelebihan memasing. kalau rasa nak sindiri bagai, tak perlu nak cakap depan. heeee

      Delete
  4. selalu tengok mereka yg cantik suka up kan diri
    kita yg biasa2 jd pemerhati..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. tapi kalau cantik sangat pun, kalau hati tak cantik seperti cantiknya 'her', macam tak seimbang pula kan sayang :)

      Delete
  5. biasa la zaman sekarang mcm tula..tp xtak semua..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. betul! tak semua juga kan ika :)

      Delete
  6. Ni kes perasan cantik bah ni...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. begitu la bah tu kak mia. hairan betul. kalau perasan cantik sangat pun, janganlah bah mau cakap-cakap orang pula kan mia :)

      Delete
  7. tak tahu la pula PG sebab sy tak cantik pun..but satu la kan pmpuan cantik ni kan kadang sombong sikit..kita senyum pun dia tak balas huh hhaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ah;ah cik itah. tak reti la kenapa perempuan cantik mesti ada yang sombong erk. adui..

      Delete
  8. selalunya yg perasan cantik ni suka tgk org dgn perasaan sombong.. biar lah. tua nanti bekedut gak

    ReplyDelete
  9. kata orang, semua wantita cantik itu sombong..

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes