15 November 2013

Dapat Sponsored Post dari Nuffnang Lagi dan Menangi RM1,000.00 dan RM300.00 | Sponsored Post Opportunity | NESTLE Natural Set Yogurt Recipe Challenge! Terima Kasih Nuffnang.

fellow. assalam.

sebelum aku cerita panjang, aku nak ucapkan terima kasih terlebih dahulu dekat Nuffnang, sebab sekali lagi blog PG mendapat email Sponsored Post dari Nuffnang. terima kasih Nuffnang. i love u Nuffnang :D

what its all about?

"Long story cut short with NESTLE Natural Set Yogurt!" 

Yes. Nuffnang memberi peluang dengan menaja 50 bloggers out there yang suka cooking and baking apa sahaja. bestkan? masak kat rumah pun boleh kena taja. hihi.
 DENGAN SYARAT
tampil dengan satu (1) resepi dengan menggunakan produk NESTLE NATURAL SET YOGURT. resepi pula kena asli. tidak di copy. dan, resepi pula boleh datang dalam pelbagai bentuk seperti di bawah ni:
1) Main dish
2) Baking
3) Dessert
4) Beverage
did i say ada cabaran tak? Ya. ada cabaran iaitu akan bersaing dengan antara satu sama lain. kira dalam 50 bloggers tu, bersaing la antara mereka.

MENANGI RM1,000.00

wang tunai okey. rm1,000 ni untuk di menangi. sapa terrer masak, apa lagi. sure-sure la korang menang seribu ringgit ni. hihi.

MENANGI RM300.00 x 10 Hadiah Saguhati.

ar, aku kalau tak menang seribu tu, menang rm300 pun aku da bersyukur sangat-sangat :D kan?
resepi kena submit sebelum 18 November 2013 (isnin) ni sebelum jam 5.00 petang pula tu. adoi. ni kalau tak reti masak, susah juga ni. kena tanya suami la jawapnya :D wei, korang doakan PG gagah make that resepi okei :D


korang, kalau PG menang seribu ringgit plus duit SP yang tak bagi keluar lagi tu, cukup tak beli gadget impian? :D

much love. PG

20 comments:

  1. Woww...byk jugak akak dapat sponsored post. Yang nestle ni, sy pun dapat. Ni sponsored post sy yg pertama. Tengah kalut fikir nak masak apa. Tak reti masak pun, hikhik. Tapi nak join jugak. Buat yg simple2 jela kot. Sedap ke tak, belakang kira. Mwahaha.

    btw jom jalan2 ke blog sy :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. syukur alhamdulillah. rezeki kan emi. ok! jangan lupa join. segera submit tau. inshaAllah, rezeki kalau Dia nak bagi, inshaAllah ada :) oh ok! i will pegi blog awak :)

      Delete
  2. Woww.. kalau dapat ni bestnya! untungnya PG.. k'yus nk jugakkkk... hehehe... psttt.. k'yus pakai imac.. keyboard dia nipis! best.. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak yus, cuba cek email. kot2 ada email masuk pasal ni juga ;)
      heee. sangat jeles. nak juga! berapa harga tu kak yus? :D

      Delete
  3. samalah saya pun dpt sp ni juga tp no idea to create new recepi la pulak hohoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, tak pe aju. ada beberapa hari lagi ni. boleh fikirkan something :D
      good luck tau !

      Delete
  4. gudluck akak:) nana dapat jugak emel ni,tapi takda idea lagi nak buat resipi apa,hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih nana. inshaAllah, PG pun nak join sama. tapi masih belum dapat idea juga :D

      Delete
  5. aefa pon ade dpt emel ni. tapi xreti la masak2 heheh.. gud luck PG :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih aefa. tapiiiiii. masih tak ada idea nak buat apa ni. hukhuk T_T

      Delete
  6. tahniah kak... bestnya dapat sponsor post!!! hehehheehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih sha :)
      tapi ni la sha, akak tak reti lagi nak buat apa ni :D

      Delete
  7. sama la kita.. tapi bab2 masak tu yang fail! aishhhh xsure nak join ke tal.. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. kita sama syg :)
      tengah pening juga ni nak cari resepi apa yg sesuai :P

      Delete
  8. Wah, bestnyaaa !
    Macam mana nak respon email Nuffnang kalau dapat Sponsored post. Boleh tolong jelaskan. Sebab Mieya pon takde pengalaman

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. best kan mia. lagi best ni kalau menang! hehe
      mia, PG da make entry bout pertanyaan mia. bolehlah tengok ;)

      www.puangojes.blogspot.com/2013/11/cara-response-email-nuffnang-kalau.html

      Delete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes