Dapat Doodle Comel dari Paan Blog

fellow. assalam.

horey! dapat doodle lagi. kali ni dari blog adik paan kita yang masih muda dan punya bakat buat doodle. bukan macam akak PG ni yang tak reti nak buat doodle T_T . apa pun, terima kasih ya adik paan. akak suka giler wei! nak minta buat header lagi, boleh tak? ngeh3.


Yes. My Name is Puan Gojes a.k.a Puan Gorjes. ahaha
PG nak ucapkan beribu thanks buat paan tau :)
blog Paan

much love. PG

Comments

Post a Comment

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Popular posts from this blog

Isu Cuti Menjaga Anak atau Suami Sakit bagi Si Penjawat Awam

Biodata Aishah ilias Pelakon Love You Mr. Arrogant

Waktu Operasi Urban Transformasi Centre (UTC) Kota Kinabalu dan Di Seluruh Negara