Curent ChurpChurp Earnings Pulak :)

fellow. assalam.

hukhuk. sedih sat tengok earning burung chuper aku tu. baru RM9.OO gamaknya T_T . ( korang, tolonglah derma sebijik dua bijik ke tiga bijik kueh pau untuk burung chuper aku ya. kesian dia tak de makanan :D ) hihi.


ads chuper da PG keluarkan dari blog ni. inshaAllah, nak letak semula :D
much love. PG

Comments

  1. takpa nanti nana tolong klik ye:)

    ReplyDelete
  2. actually.. aefa suke lagi kalau org klik iklan churp2 ni drpd nuff haha.. :D PG letak la iklan.. nnti aefa tekan2 :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. ah'ah, PG pun suke sebenarnya klik iklan churp2 tu. sebab, earn pun masyuk kan :)
      ok! sure akan letak lepas ni :D

      Delete
  3. Insyallah..nanti ramai la orang klik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. inshaAllah. nanti awak tolong klik sekali tau :D

      Delete
  4. PG, rajin-rajinkanlah letak iklan kat blog. Boleh kita saling topup bersama :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mia, ni PG nak letak semula ads churp2 :D
      yes, i will topup untuk mia too, since u are my one of fav blog! :) tq!!

      Delete

Post a Comment

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Popular posts from this blog

Isu Cuti Menjaga Anak atau Suami Sakit bagi Si Penjawat Awam

Biodata Aishah ilias Pelakon Love You Mr. Arrogant

Waktu Operasi Urban Transformasi Centre (UTC) Kota Kinabalu dan Di Seluruh Negara