Curent ChurpChurp Earnings Pulak :)

November 15, 2013

fellow. assalam.

hukhuk. sedih sat tengok earning burung chuper aku tu. baru RM9.OO gamaknya T_T . ( korang, tolonglah derma sebijik dua bijik ke tiga bijik kueh pau untuk burung chuper aku ya. kesian dia tak de makanan :D ) hihi.


ads chuper da PG keluarkan dari blog ni. inshaAllah, nak letak semula :D
much love. PG

You Might Also Like

8 comments

  1. takpa nanti nana tolong klik ye:)

    ReplyDelete
  2. actually.. aefa suke lagi kalau org klik iklan churp2 ni drpd nuff haha.. :D PG letak la iklan.. nnti aefa tekan2 :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. ah'ah, PG pun suke sebenarnya klik iklan churp2 tu. sebab, earn pun masyuk kan :)
      ok! sure akan letak lepas ni :D

      Delete
  3. Insyallah..nanti ramai la orang klik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. inshaAllah. nanti awak tolong klik sekali tau :D

      Delete
  4. PG, rajin-rajinkanlah letak iklan kat blog. Boleh kita saling topup bersama :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mia, ni PG nak letak semula ads churp2 :D
      yes, i will topup untuk mia too, since u are my one of fav blog! :) tq!!

      Delete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images