18 November 2013

CPUV Campaigns Ke 2 Dari Nuffnang 2013

fellow. assalam.

akhirnya, PG dapat CPUV kempen ke 2 dari nuffnang untuk tahun 2013 ni. syukur alhamdulillah. walaupun blog PG jarang mendapat CPUV earning campaigns dari nuffnang, PG tetap dan tetap bersyukur sangat-sangat.

 

CPUV Ke 2 : Xaxis #0150 . tu tak de nak rahsia bagai. sebab nak bagitau korang, earn aku ciput je :D

much love. PG

21 comments:

  1. xpa asalkan dpt juga cpuv dri nuffnang..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. betul tu ika. bonus kalau dapat kan :D

      Delete
  2. tak apala murah rezki dpt juga kan..top up lgi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. =D betul asha. dari tak de langsung kan. hihi. PG share bagi semangat kat diri sendiri and kat korang sama! :D

      Delete
  3. asalkan dpt kan kak...tuh permulaan tuh lme2 in shaa Allah dpt jugak

    ReplyDelete
    Replies
    1. inshaAllah, bila kita rajin, ikhlas, pasti ada sesuatu untuk kita kan dear mimi :)
      hehe. nama awak sama dengan nama bff kita :D

      Delete
  4. tahniah yerr PG....dayat dtg topup :)

    ReplyDelete
  5. Ok la tu dr xde.. ekeke.. k'Yus dtg top up lg.. ptg2 ni, ujan.. sojuk... top up kasi panas2 sket.. heh!

    ReplyDelete
  6. okla tu kak,boleh jugak buat topup earning lain..akak pun banyak dapat SP,hihi..nana xsempat da nak join yg SP tu,sbb xbeli2 yogurt nya,hihi..yogurt tu yg penting kan kak:) cari kat kedai runcit dekat2 uma ni smua takda,yang ada jenis yeos tu,tapi try jugakla buat smoothies td...sedap jugak upenye:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. syukur alhamdulillah. SP memang masyuk. harap dapat lagi sebenarnya :D
      oh, PG pun tak join SP Yogurt tu :( memang no idea. sodih! hihi.

      Delete
  7. byk cpuv yg masuk, yumida bulan ni cpuv agak kurang..namun bersyukur atas rezekinya..lately..agak slow sikit cpuv ni..hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak banyak mana syg :) yup. apa pun, syukur alhamdulillah :)

      Delete
  8. Replies
    1. terima kasih izzati :)
      yes! asalkan ada :D

      Delete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes