Awesome Gift From Awesome Guy | TERIMA KASIH BOS!

heee. last weeek en. bos pegi bercuti. kat mana? tak tahu. tapi kalau en. bos balik bawa sobenior, memang boleh jangka la beliau ke mana. hihi. so nampaknya bos ke london tu. wa, cuti sakan engko bos. huhu. apa pun, terima kasih untuk cenderahatinya bos ! :)

www.puangojes.blogspot.com

thanks bos :) siapa Yatie? hehe.

 

did i look gojes like my blog? ahaha.

much love. PG

Comments

  1. wah cantiknya dari london jauh tu..tahniah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi. en. bos memang macam tu asha :)
      kalau pegi bercuti, mesti ada something untuk beloved staff dia. hihi

      Delete
  2. tahniah..untunglah bos baik..hehehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, terima kasih :)
      ar, bos memang baik :D

      Delete
  3. Nakkkk beggg tuuuu...... hehhe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahaha. kalau kak yus nak, kat saya pula tak de :( hehehe

      Delete
  4. u looked gojes... hehe. ayat last kamu tu comel la

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. tak comel macam blognya kan :D ahaha

      Delete

Post a Comment

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Popular posts from this blog

Isu Cuti Menjaga Anak atau Suami Sakit bagi Si Penjawat Awam

Biodata Aishah ilias Pelakon Love You Mr. Arrogant

Waktu Operasi Urban Transformasi Centre (UTC) Kota Kinabalu dan Di Seluruh Negara