Anugerah Skrin 2013 | Dbkk Got Talent 2013

November 28, 2013

fellow. assalam.

tidak! dalam delima nak pilih antara nak tengok Anugerah Skrin 2013 atau pun nak tengok DBKK GOT TALENT 2013, yang kali pertamanya di adakan di DBKK ! uwargh!! sangat dalam delima. dua-dua pun best. Anugerah Skrin 2013 nak tengok sebab ada Nad Zainal Sebagai pengacara malam tu! Dbkk Got Talent pula sebab ada yaya aka zanariah, my bestie yang akan jadi salah seorang peserta nyanyian malam tu. tidak! dalam delima ;(


hi nad ! awak comel :)
kredit : rotikaya blog

sangat dalam delima. korang! korang! bagilah PG idea nak tengok mana yang satu ni. sobsob.

much love. PG

You Might Also Like

0 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images