22 October 2013

YELLOW TUESDAY! Hanya di Hari Selasa!

selamat hari Yellow Tuesday! atau dalam bahasa melayunya selamat hari kuning selasa! hihi. pelik pula kan. tapi apakah itu Yellow Tuesday? 


PG pun tak tahu apa sebenarnya Yellow Tuesday by Digi ni. tapi yang PG faham is, hanya hari SELASA sahaja boleh dapat deal harga yang murah. erk? macam mana pula tu?

dengan hanya sign up di laman web mereka (Digi) dan ikut step yang mereka berikan. wow! berbaloi pula kan bagi mereka si pengguna digi macam PG. Ok cepat! bagi kengkawan PG yang menggunakan digi tu, jom la tengok apa yang ada. ni bukan sponsored post tau. ni PG share je :)

much love. PG

4 comments:

  1. DIGI??

    tak pakai la..

    salam singgah puan gojes ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi. salam singgah dan salam kenal ya cik gee :)
      terima kasih ziarah blog saya :)

      Delete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes