WAYANG : GRAVITY

October 04, 2013

assalamualaikum. holla fellow.

cepat betul masa berlalu kan. hari ni, jumaat datang lagi. datang lagi dan lagi. jumaat je, waktu rehat tengahari wajiblah rehatkan minda seketika. tak shopin. kita window shopin je. malas nak pegi jalan - jalan. kita cuci mata dengan tonton wayang :D ewah - ewah, mentang - mentang la panggung wayang cuma di atas kepala sahaja. mengada la tu! hehe.


pakcik gugil, saya pinjam gambar lagi ni :D

then, tadi PG pegi tengok wayang atas ni. cuba tengok poster wayang, macam best dan harus tengok kan. tapi, bagi PG, ianya agak membosankan. mungkin sebab tak de lawan - lawan or maybe cinta - cintun. hehe. tapi, ianya sesuai la tengok bagi mereka yang suka dan minat dengan kerjaya angkasawan ni. tau pun, bercita - cita nak ke atas bumi. ar boleh la tengok :D

till then. waktu bekerja da start :) PG

You Might Also Like

0 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images