VAT 69 KOMANDO | TANIAH ABAH MENTUA

hey, assalamualaikum fellow. huhu. hari ini sibok sedunia pula. mentang-mentanglah da nak half dari 5 hari waktu bekerja. rasa macam berada di tengah-tengah hari ni memang hari yang patut serius dengan kerja. ye ke? hihi. 


itu bukan abah mentua aku tau. hihi. 
gambar sekadar hiasan pinjam dari pakcik gugil :D

so ok, aku nak share dengan korang, kemarin abah mentua aku dapat pingat dari sultan. abah mentua keja polis, vat 69 komando. as korang tahu pasukan vat 69 komando malaysia adalah pasukan terbaik di dunia. now abah mentua bertugas kat ipoh perak. sekaligus menetap kat sana, dan akan bertugas lagi 2 tahun. so, untuk abah mentua, taniah dari menantu sulong abah ni :D 

much love. PG

Comments

Popular posts from this blog

Isu Cuti Menjaga Anak atau Suami Sakit bagi Si Penjawat Awam

Biodata Aishah ilias Pelakon Love You Mr. Arrogant

Waktu Operasi Urban Transformasi Centre (UTC) Kota Kinabalu dan Di Seluruh Negara