Twinkle Twinkle Little Star

October 21, 2013

tadi aku ada mention The Star on My Account Nuffnang bermasalah kan. lebih dekat aku nak cakap, bintang tu hilang. hilang pegi mana, ntah! aku da hantar tiket ke Nuffnang. hopely bintang tu akan muncul semula dan bersinar semula kat blog PG. gitu :)


bintang skype, awak pegi mana erk? #wink2!

hurm. bintang tu yang aku maksudkan. oh ya, bukan aku sahaja yang bermasalah macam ni tau. mama a.k.a empunya blog Mommy As Blog juga mengalami benda yang sama. korang boleh baca kat entry Masalah Nuffnang by mama, dan ada juga blogger lain yang jadi macam ni.

harap-harap bintang bersinar warna kuning nama skype tu sihat kembali dan bersinar menyinar semula. kang aku nanges pula kena merayu-rayu kat encik nuffnang :(

much love. PG

You Might Also Like

0 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images