Tonton Wayang | Escape Plan

October 29, 2013

Escape Plan PG pegi tengok dengan suami about two weeks back. sebelum aku terlupa nak update review pasal wayang ni, better aku buat sekarang kan. hihi. apa pun, morning dan assalamualaikum fellow.


the hero's


pakcik gugil, pinjam gambar awak lagi tau

ok, wayang ni memang best! evendo dia agak statik for me, banyak action part watak Ray Breslin (played by Sylvester Stallone) ni bermain dengan akal fikiran sahaja. begitu juga dengan watak Swan Rottmayer (played by Arnold Swarzenneger). depa dua-dua kira hero la dalam wayang ni. otai ni, jangan main-main tau. hihi.

alkisahnya apa? kisahnya tentang cara macam mana nak larikan diri dari penjara. aku ingatkan si Ray ni penjenayah dan berusaha untuk melepaskan diri dari penjara. but then, rupanya tidak. Ray adalah seorang penganalisa how to escape dari penjara. dia abadikan dirinya dalam beberapa tahun dalam penjara semata-mata ingin menganalisis rekabentuk sistem keselamatan dalam penjara tersebut.

tapi. ada tapinya. dan tapinya itu bersangkut paut dengan watak Swan Rottmayer, lakonan Arnold ni tadi. Ray terlepas dari penjara pertama yang beliau analisa ni tadi. tapi, penjara kedua. yes, ada penjara kedua lagi yang beliau nak analisis. dan, berjaya ke tidak Ray melepaskan diri? korang harus pegi tonton wayang ni. tengok tau, jangan tak tengok :D

much love. PG

You Might Also Like

0 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images