22 October 2013

Thor The Dark World | Nuffnang Premiere Screening

Thor is Back! dengan Skuel Thor The Dark World! i'm sure, mesti para peminat filem Thor sebelum ini menanti skuel baru yang akan keluar di pawagam pada 31 Oktober 2013 ni kan. huh! bukan korang sahaja, tapi encik suami PG tu pun da set date, nak pegi tonton wayang Thor ni sama. PG tak kisah. asalkan dengan encik suami. hukhuk :D tapi! lagi best kalau..........


in Cinemas


sebenarnya dia isteri saya. hihi

kalau menang sepasang tiket pegi tonton Thor The Dark World mendahului dari orang lain kan? hihi. ar, yang ni, thanks to Walt Disney Studios Motion Pictures Malaysia sebab sudi nak bagi 30 pairs of exclusive passes to witness the comeback of the smashing hammer-wielding god on the big screens before everyone else does! ar. itu baru best wei. 

tapi. adoi. banyak tapinya pula. tapinya, korang kenalah ikut syarat-syarat yang Nuffnang bagi. senang sahaja! klik sini > Thor The Dark World < ok. cepat-cepat pegi klik sana. detail tonton wayang seperti kat bawah: 
Date: 30th of October 2013 (Wednesday)
Time: 9.30PM
Venue: TGV, Sunway Pyramid

much love. PG

8 comments:

  1. Replies
    1. nampak macam kan deno :)
      lebih2 lagi ada natalie kat sana :D

      Delete
  2. terbaru ni kan..mesti best cerita :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ah'ah cik itah. mesti best punya la. ni yang tak sabar nak tengok :D

      Delete
  3. Wajib tengok citer nie..tak sabar nk tnggu movie nie release kt panggung..=D

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. best ke tak sally, jom pegi tonton 31 oktober ni tau ;)

      Delete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes