26 October 2013

Tawaran Program Pembelajaran di INTI [International University & Colleges]

selamat pagi, assalamualaikum fellow, dan selamat berhujung minggu. wa, da macam buat skrip pula. ok! duduk rumah ni kalau internet tak menghampakan boleh lah pegi blogwalking lepas ni. tapi sebelum tu, aku nak share dekat korang, INTI atau International University & Colleges ada menawarkan program-program pembelajaran di INTI untuk seluruh rakyat Malaysia.


INTI


untuk maklumat lanjut, bolehlah klik INTI. mungkin ada yang berminat untuk sambung belajar kan. atau nak rancang untuk anak-anak belajar kat sana, bolehlah rujuk kat laman web mereka. oh, good morning Nuffnang! hari ni nak update servey nuffnang ;)

much love. PG

4 comments:

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes