Tawaran Program Pembelajaran di INTI [International University & Colleges]

selamat pagi, assalamualaikum fellow, dan selamat berhujung minggu. wa, da macam buat skrip pula. ok! duduk rumah ni kalau internet tak menghampakan boleh lah pegi blogwalking lepas ni. tapi sebelum tu, aku nak share dekat korang, INTI atau International University & Colleges ada menawarkan program-program pembelajaran di INTI untuk seluruh rakyat Malaysia.


INTI


untuk maklumat lanjut, bolehlah klik INTI. mungkin ada yang berminat untuk sambung belajar kan. atau nak rancang untuk anak-anak belajar kat sana, bolehlah rujuk kat laman web mereka. oh, good morning Nuffnang! hari ni nak update servey nuffnang ;)

much love. PG

Comments

Post a Comment

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Popular posts from this blog

Isu Cuti Menjaga Anak atau Suami Sakit bagi Si Penjawat Awam

Biodata Aishah ilias Pelakon Love You Mr. Arrogant

Waktu Operasi Urban Transformasi Centre (UTC) Kota Kinabalu dan Di Seluruh Negara