Tamat Sudah drama Kampung Girl

October 18, 2013

Hi fellow. Memang sudah PG jangka, apa yang di dramakan dari novel memang tak akan sama. Huhu. Tapi apa pun, pengakhiran drama kampung girl agak puas hati jugalah.

Abang faisal pun sudah mula terima si ain sorang tu lagi. Kawan si ashraf tu pun cintanya sudah diterima. PG bagi full 5 bintang tuk drama ni sebab whole drama tadi, asyik tersengih-sengih je. Hehe.

Adoi. Internet memang agak lembab betul la malam ni. Terpaksa menggunakan handphone S3 Mini PG yang comel nak publish entry ni. selamat malam semua, PG da mengantuk sangat-sangat ni. Ecok kita jumpa lagi ya :D

Much love. PG


Posted via Blogaway

You Might Also Like

7 comments

  1. tak layan drama dia..hihi layan novel ja :)

    ReplyDelete
  2. bunda tak berkesempatan nonton drama ni...dengar cerita jer...

    ReplyDelete
  3. aah kan sememangnya macam tu
    citer novel n drama x sama
    mungkin diorg nak kasi dramatik sikit kot
    yumida isi tabung Nuffnang sini - nestle - selamat menabung :)

    ReplyDelete
  4. duduk kat hostel. tak dapat nak tengok. nak baca novel, bukannya rajin baca novel pun.

    ReplyDelete
  5. mama langsung tak tengok, malam je layan budak-budak ni, kartun jeeeee...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi. ar, tu memang wajib la kan mama. kartun memanjang :)
      kengkawan ofic PG pun, bila nak tengok drama melayu je, sure anak-anak depa tukar siaran :D tak pe, nanti kalau free, boleh tengok online kat tonton.com tu. hihi

      Delete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images