Taklimat Hari Mesra Pelabur ASM INVESTMENT 2013

October 10, 2013

Assalamualaikum fellow.

This morning i attend taklimat kat atas dekat Tang Dynasty Hotel Kota Kinabalu, of course in sabah. As usual sebagai urus setia bahagian pendaftaran. But at the same time, sebagai one of participant juga.

Taklimat lot talk bout melabur duit sudah semestinya bah kan. Sebab kita ni kadang perlu juga untuk melabur sesuatu, untuk masa hadapan yang orang kata menjamin kehidupan bila di hari tua. Bukan sahaja pada diri sendiri, tapi juga pada mereka yang sudah berkeluarga. Lebih-lebih lagi jika punya anak-anak.

Melabur ni banyak tempat sebenarnya kita boleh buat. Apa yang penting, kita selidik dulu latar belakang tempat yang kita nak melabur tu. PG rasa semua orang perlu melabur. PG pun, inshaAllah nak juga melabur. Bukan sekarang, but one day maybe :)

Much love. PG


Posted via Blogaway

You Might Also Like

4 comments

  1. hehe. hi bad ;)
    oh tq :) take care untuk awak sama ya :)

    ReplyDelete
  2. bgsnye attend taklimat mcm ni
    menambah pengetahuan
    melabur utk hari tua
    isi tabung nuff sini

    ReplyDelete
  3. terima kasih dear yumida :)
    betul, melabur untuk hari tua, dan caranya kena mula dari sekarang :D

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images