syukur alhamdulillah I starting the new day

October 03, 2013

assalamualaikum fellow.

syukur alhamdulillah. kemarin suami PG attend temuduga kerja. and hari ni da start kerja. syukur alhamdulillah. nak di jadikan cerita, sepatutnya suami nak bercuti dahulu. memandangkan baru je balik dari ipoh kan. tapi kebetulan kawan suh mai pi temuduga dekat tempat dia kerja. bos dia nak cari pekerja. then kemarin pegi temuduga, memang tak jangka akan dapat terus. Ya Allah, syukur sangat. sekurang - kurangnya, suami da ada kerja dan tak perlu la nak pi sana sini lagi nak cari kerja. memandangakan dia tunggu 7 panggilan temuduga yang ntah bila akan di panggil. syukur sangat.

tapi jangan tak bestnya is, waktu bekerja pula tak tentu. evendo jarak beza waktu kerja suami dengan PG hanya setengah jam or maybe sejam. tak pe la. yang penting suami da ada depan mata. tak lagi berjauhan macam sebelum ini. sorang kat utara, sorang kat selatan. kalau tak de perkhidmatan kapal terbang, ambik masa seminggu dua juga kalau nak ketemu menggunakan kapal laut. hehe. mengada betul!


ek'eleh. tetiba ada gambar  diri sendiri depan tu


selamat datang ke biro tatanegara

so, korang, please - please, doakan semoga both of we baik - baik sahaja. mengharungi dugaan hidup dengan tenang dan redha. lepas ni banyak benda nak kena fikir semula. sayang korang!

much love. PG

You Might Also Like

0 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images