Syamsul Yusof VS Sharifah Amani

assalamualaikum fellow.

kenapa dengan mereka berdua ni? korang baca je la twitter depa. tapi, apa pun, kalau PG berada di tempat amani, PG juga tidak bermaksud apa - apa. segalanya keputusan untuk mendapatkan klasifikasi tersebut, semuanya dan berbalik pada pihak LPF (Lembaga Penapisan Filem) sendiri, bukannya si syamsul and the family. so, rasanya bab ni kena open la kan. :)






much love. PG

Comments

  1. Macam-macam artis ni kan....huhu

    ReplyDelete
  2. ah'ah kak mia :)
    ada saja nak gaduh :D

    ReplyDelete
  3. Macam-macam hal lah yang berlaku dalam dunia hiburan.

    ReplyDelete

Post a Comment

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Popular posts from this blog

Isu Cuti Menjaga Anak atau Suami Sakit bagi Si Penjawat Awam

Biodata Aishah ilias Pelakon Love You Mr. Arrogant

Waktu Operasi Urban Transformasi Centre (UTC) Kota Kinabalu dan Di Seluruh Negara