Syamsul Yusof VS Sharifah Amani

October 08, 2013

assalamualaikum fellow.

kenapa dengan mereka berdua ni? korang baca je la twitter depa. tapi, apa pun, kalau PG berada di tempat amani, PG juga tidak bermaksud apa - apa. segalanya keputusan untuk mendapatkan klasifikasi tersebut, semuanya dan berbalik pada pihak LPF (Lembaga Penapisan Filem) sendiri, bukannya si syamsul and the family. so, rasanya bab ni kena open la kan. :)






much love. PG

You Might Also Like

3 comments

  1. Macam-macam artis ni kan....huhu

    ReplyDelete
  2. ah'ah kak mia :)
    ada saja nak gaduh :D

    ReplyDelete
  3. Macam-macam hal lah yang berlaku dalam dunia hiburan.

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images