sicking I office

assalamualaikum fellow.

sorry, da beberapa hari tak update blog. PG telah dan sudah kembali masuk ofic hari ini. oh, hari ke tiga or last day dekat Kem Bina Negara, Kundasang tak update lagi untuk korang kan. hihi. nak juga. oh, by the way, sebelum itu, dan harap tidak terlambat untuk PG ucapkan Selamat Hari Raya Aidil Adha buat kengkawan blogger PG dan juga buat seluruh umat islam yang menyambutnya. inshaAllah, semoga tahun hadapan kita akan sama-sama menyambutnya lagi. inshaAllah.

ok! PG nak update, isnin lepas. kemarin-kemarin lepas, PG tidak berapa sihat. mungkin sebab perubahan cuaca memang agak berubah sama sekali. dari cuaca panas kat kota kinabalu sabah, naik ke kundasang sabah dekat kem program transformasi tu, memang sejuk tahap dewa la orang kata. da sejuk, sure la boleh masuk angin dalam badan kan.

so, PG mungkin tak sihat di sebabkan itu. selain, orang kata, kawasan dan kedudukan tempat kursus di dakwa di huni oleh makluk-makluk sejagat. tak boleh tak kata nak percaya atau tak, sebab kak neta, urus setia bersama PG pun terkena something, PG too dan ada lagi dua orang kawan PG yang turut merasa kehadiran makluk tersebut. hurm. ok, kita tinggalkan bab tu.


pakcik gugil, gambar awak yang comel saya pinjam :D

dan, bila balik dari kundasang, sampai rumah je terus maigrain. muntah-muntah dan kerap buang air besar. memang agak teruk juga. till the end, tak boleh langsung nak bergerak. kena paksa tidur baru sakit tak terasa. serik. memang serik. rasa macam tak nak da jadi urus setia :D ok, PG stop kat sini dulu, suami da pesan awal-awal, jangan lambat-lambatkan makan tengahari. huhu. abih tu, macam mana nak diet? :(

much love. PG

Comments

Post a Comment

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Popular posts from this blog

Isu Cuti Menjaga Anak atau Suami Sakit bagi Si Penjawat Awam

Biodata Aishah ilias Pelakon Love You Mr. Arrogant

Waktu Operasi Urban Transformasi Centre (UTC) Kota Kinabalu dan Di Seluruh Negara