Si Malware telah ku hapuskan!

October 08, 2013

assalamualaikum fellow :)

hari ni kerja PG selain buat kerja seperti biasa kat ofic, adalah menjejaki si malware. hehe. malware 1 dan 2 PG da jumpa. tapi nak bagi bukti juga, bahawanya PG telah jumpa punca sebenar si malware yang suka sangat dengan blog PG ni.


terima kasih malware sudi ziarah blog PG :p

ar itu dia. nama blog yang PG gariskan hitam di bawah nya, itu lah dia yang PG cari - cari selama ini. korang nak berkenalan tak? hehe. baik tak payah la ya :D kang jadi apa pula. apa pun, PG harap si malware ini tidak akan kembali semula kat blog PG. horey!

much love. PG

You Might Also Like

3 comments

  1. haaaa...gitu la kekdahnya bila uncle malware dtg melawat blog teman jugak.hahahaha

    ReplyDelete
  2. hehe. terima kasih ziarah blog PG ya nini :)

    ReplyDelete
  3. iman dulu kena malware kurang asam 2.then ada seorg blogger tolong iman bru hapus clean n clear blog ni

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images