Segmen: Pencarian Boglist Bulan November


PG join segmen kinah memandangkan PG rasa, PG da lama tak join segmen. hihi. hopely di terima dan berada dalam bloglist pilihan kinah :D tq kinah invite PG join sama. 


korang nak join sama, klik banner okei :)
syarat nak join pun senang. cuma follow blog beliau je. senang!

tarikh tutup contest : 30 Oktober 2013.

much love. PG

Comments

  1. good luck PG, senarai dah diupdate, bolehla PG terjah diorang pulak :)
    http://ape-kinah.blogspot.com/2013/10/assalamualaikum-semua-di-bawah-antara.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi. ah'ah, i was there. number 20 :D

      Delete
  2. gud luck~ kalau sempat aefa pon nak join. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. tink u aefa :)
      ok, haruslah sempat join !
      ada beberapa hari lagi tu . hihi

      Delete
  3. datang singgah sini dari segmen yg sama..

    good luck...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi. good luck to u too and thanks visiting blog PG ya :)

      Delete
  4. Assalamualaikum.
    good luck :)


    btw, jom join GA saya :)
    http://contest-sanasini.blogspot.com/2013/10/giveaway-klik-join-menang-by-aienn-mohd.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam Aienn :)
      thanks and ya ! inshaAllah, PG will join segmen aienn tau :)

      Delete
  5. Replies
    1. terima kasih cik itah :)
      jom join sama tau :)

      Delete
  6. BBL pun join jugak segmen ni. singgah nak wish gud luck ya

    My recent post : Segmen: Pencarian Boglist Bulan November

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum.. Eraz datang terjah meratau-rayau dari melalui Segmen: Pencarian Boglist Bulan November..

    http://www.erazfadli.com/2013/10/segmen-pencarian-boglist-bulan-november_1023.html

    ReplyDelete
  8. Balas kunjungan di sini :) http://twinkleeestar.blogspot.com/

    ReplyDelete

Post a Comment

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Popular posts from this blog

Isu Cuti Menjaga Anak atau Suami Sakit bagi Si Penjawat Awam

Biodata Aishah ilias Pelakon Love You Mr. Arrogant

Waktu Operasi Urban Transformasi Centre (UTC) Kota Kinabalu dan Di Seluruh Negara