29 October 2013

Segmen: Pencarian Boglist Bulan November


PG join segmen kinah memandangkan PG rasa, PG da lama tak join segmen. hihi. hopely di terima dan berada dalam bloglist pilihan kinah :D tq kinah invite PG join sama. 


korang nak join sama, klik banner okei :)
syarat nak join pun senang. cuma follow blog beliau je. senang!

tarikh tutup contest : 30 Oktober 2013.

much love. PG

18 comments:

  1. good luck PG, senarai dah diupdate, bolehla PG terjah diorang pulak :)
    http://ape-kinah.blogspot.com/2013/10/assalamualaikum-semua-di-bawah-antara.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi. ah'ah, i was there. number 20 :D

      Delete
  2. gud luck~ kalau sempat aefa pon nak join. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. tink u aefa :)
      ok, haruslah sempat join !
      ada beberapa hari lagi tu . hihi

      Delete
  3. datang singgah sini dari segmen yg sama..

    good luck...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi. good luck to u too and thanks visiting blog PG ya :)

      Delete
  4. Assalamualaikum.
    good luck :)


    btw, jom join GA saya :)
    http://contest-sanasini.blogspot.com/2013/10/giveaway-klik-join-menang-by-aienn-mohd.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam Aienn :)
      thanks and ya ! inshaAllah, PG will join segmen aienn tau :)

      Delete
  5. Replies
    1. terima kasih cik itah :)
      jom join sama tau :)

      Delete
  6. BBL pun join jugak segmen ni. singgah nak wish gud luck ya

    My recent post : Segmen: Pencarian Boglist Bulan November

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum.. Eraz datang terjah meratau-rayau dari melalui Segmen: Pencarian Boglist Bulan November..

    http://www.erazfadli.com/2013/10/segmen-pencarian-boglist-bulan-november_1023.html

    ReplyDelete
  8. Balas kunjungan di sini :) http://twinkleeestar.blogspot.com/

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes