Pengakuan BERANI FIZA ELITE - Perkahwinan Yang Tidak Jadi

October 03, 2013

assalamualaikum fellow.

Pagi ni hot fm di kunjungi dengan pasangan yang baharu sahaja bernikah kawen ni, sapa lagi kalau bukan adam af dan fiza elite. wa, mesti meriah konti pagi ni kan. PG dengar dari radio pun syok je. lebih - lebih lagi adam ni orang kampung kita bah :D

ar. tapi yang ni hangat tau. hangat dan hangit pun ntah la. ok, anyone yang pernah terbaca dekat paper, fiza pernah mention dia bakal berkawin buat kali keduanya selepas bercerai dengan suami pertama. ewah - ewah. punya main percaya la PG ni kan, syok la sebab artis kita suka bakal bernikah kawen lagi. syukur alhamdulillah.

nak cari cincin misai ^^

tapi! rupanya. semua tu coma ya. coma propaganda semata - mata! hanya kerana tiada yang baru tentang fiza elite di media masa. apasal? takut peminat tak ingat fiza ke? tak kot syg. awak tu di kenali ramai. lakonan pun best. tak kan la peminat lupa kan awak. tapi, tadi. fiza elite dengan pengakuan berani matinya itu, membuat pengakuan itu hanya cerita yang di ada - adakan antara beliau dan one of akbar mana yang beliau tak mention tadi. huhu. tak elok kot ya buat macam tu. jangan la. setakat awak nak orang ingat kat awak, then awak buat citer macam tu. hurm

apa pun, PG sebagai peminat fiza elite, saya doakan awak berbahagia. dan jangan risau, awak sentiasa ada peminat. macam saya :D

much love. PG

You Might Also Like

0 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images