PENANGAN FATIN LIYANA | HANSAEGEE

October 24, 2013

Fatin Liyana, student medic aka bakal doktor also the top blogger kalau bloggers out there tak kenal, memang korang belum menerajui sepenuhnya la dunia blogspot (ceh. memandai je). siapa Fatin Liyana dan penangan Fatin Liyana memang sedikit sebanyak tidak di ragui. kan? sebelum tu, kalau korang nak tahu lebih lanjut mengenai empunya nama Fatin Liyana, boleh klik > Siapa Fatin Liyana <.

Penangan FL bagi diriku itu memang ternyata sungguh. sebab, FL sangat-sangat aku rasa seorang yang cukup prihatin dengan dunia kecantikan. bukan itu sahaja. juga dunia fesyen. sangat adorable la bah dia ni (erk. keluar sabahan aku bah. hihi). dan untuk menjadi seperti FL, memang tak la. cuma part cantik, travel tu je la yang aku suka bila tengok blog dia ni.

sebut tentang tu lagi, ni lagi la penangan yang lebih kuat. my sista sendiri suruh pegi daftar produk kecantikan Hansaegee tu. macam mana aku tahu? hihi. tengok gambar yang sista aku snap tu. nampak sangat nama blog Honeykoyuki, blog si FL ni. penangan sangat la tu. nak cantik lagu FL. hihi. tak pa tak pa. memandangkan u are my sista ! aku daftarkan diri ku untuk mu ye. lepas ni kalau engko tak cantik-cantik juga, siap engko. hihi. (ampun kakak ku. ahahaha)


ahaha. nampak sangat engko melayari blog Fatin Liyana ni :D


Fatin, pinjam gambar awak sat ;)

nak daftar benda ni senang saja bah. korang boleh sama tengok how to daftar Hansaegee ni dekat blog Fatin Liyana. FL ada make entry bout that, tak pun klik sini >  Daftar Hansaegee <. nak tengok review Fatin Liyana tentang produk ni, boleh la klik sini > Hansaegee by Fatin Liyana < senang je.

much love. PG

You Might Also Like

6 comments

  1. Penangan kak Fatin Liyana memang kuat ! Kadang2 tuh suka gak bukak blog dia sbb dia byk pergi travel ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hebat kan! hihi. dan sangat hebat penangan dia ni, till kan blog dia boleh mencapai 200 orang sehari pengunjung. sebulan da berapa. meletup trafik :)

      Delete
  2. sy pun suka blog FL...eh PG org sabah rupanya hehe sama la..jemput la datang kota belud sabtu ahad ni ada pesta tamu besar :) sekali setahun ja tau..:)

    Cik Itah

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. ah'ah cik itah. inshaAllah, kalau encik hubby free, bolehlah ke sana =D
      cik itah kat kota belud erk? ;)

      Delete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images