Novel Love You Mr. Arrogant

October 17, 2013

fenomena di Malaysia sekarang kalau ada drama melayu baru je, mesti adaptasi (erk, ngam ke ejaan PG tu? :D) dari novel. macam slot kampung girl. kampung girl pun dari novel juga. saya sebenarnya isteri dia pun dari novel juga. nampak tak, kuasa novel sekarang. hihi. jangan macam-macam. orang yang kaki novel sure akan perasan dengan benda ni. maka! PG pun cuba untuk berjinak-jinak, ambik masa untuk baca novel semula. da lama tak baca novel. sedangkan sebelum ni, berlambak novel dalam bilik. adoi.

ok. PG tengah nak habiskan baca novel Mr. Arrogant ni pula. rasanya novel ni da lama keluar, then baru di drama kan. sapa tengok drama ni, memang tahu la kan. memang best! PG pun tak sabar nak habiskan baca buku ni. kalau boleh, PG nak ambik masa beberapa jam dalam sehari untuk baca novel. baru lah kita ada rasa kehidupan ini bermakna kan. apa pendapat korang? :D

 
terima kasih kak neta, pinjamkan novel ni ;) nanti da habis baca, saya pulangkan okey :D
 
much love. PG

You Might Also Like

2 comments

  1. novel fenomena :P tak sempat nak beli..hmm..tgok tv jer larh

    ReplyDelete
  2. hi eyma :) ah'ah, boleh juga tengok kat tv kan. tapi, kadang garapan dalam novel tak de yang dalam drama. hurm.

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images