MALWARE SUDAH TIADA

October 04, 2013



assalamualaikum fellow.

ni kes tak puas hati sebab asyik keluar malware je kat blog PG ni. pagi tadi ada keluar lagi malware dari blog lindarosman tu. heee. geram juga. tak pasal - pasal dek kerana blog orang lain, blog kita pula terkena tempiasnya :(


dengan itu, dengan rasa tak puas hati, PG pegi G webmaster tools. da godek - godek punya pasal, da edit dan letak apa yang patut maka! dengan rasminya beliau mention yang blog PG tak ada malware!. senang hati. sekian. harap lepas ni tak de virus yang melanda lagi dekat blog ni. tau PG Kena pasang anti virus blog ni, mana - mana blog yang membawa virus ni tak boleh mai masuk blog PG. ada tak anti virus macam tu kengkawan? hehe

much love. PG

You Might Also Like

0 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images