Malware Kedua : Kopipanassaya blog

October 08, 2013

selamat pagi kengkawan PG, dan assalamualaikum.

kemarin petang, while tunggu suami pick PG, PG sempat masuk cyber. memandangkan hati memang gelisah tahap dewa what hapend tu PG blog, PG sanggup korbankan masa sekejap untuk check lagi apa kejadian dengan blog. before that, PG nak say thanks so much dekat Deno, empunya blog DayangDeno sebab sudi luangkan masa sekejap untuk tengok - tengok kan blog PG sama. terima kasih sama ya deno :)


malware kedua PG jumpa selepas malware pertama lindarosman blog ialah, datangnya dari blog kopipanassaya blog
 

babai entry tentang dhia . punya page view 129 kat situ :(
 
dan, ya. PG menemui satu malware yang ada di situ yang melekat dalam entry blog PG. dan PG terus padam entry yang berkaitan dengan si empunya blog yang ada malware. PG sebenarnya risau, jika benda ini akan berjangkit kepada other blogs. serius tak reti, kenapa mesti ada malware bagai dalam blog ni. tak suka la!!! sobsob..

ok! PG nak teruskan usaha lagi ni untuk mencari si malware :D

much love. PG

You Might Also Like

4 comments

  1. malware tu virus ke..hurmm..tak tau

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. sama kot ya dear ija :)
      yang penting ianya amat - amat menganggu kesihatan tubuh badan blog PG :( tapi alhamdulillah, sekarang da selamat :D

      Delete
  2. ni mama dah masuk.. alhamdulillahhhhhhhhhhhhh... berakhir sudah penderitaan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya Allah! alhamdulillah sangat - sangat ni mama :)
      penderitaan telah berhenti setakat hari ini :D
      lepas ni boleh berjimba - jimba dengan senang hati. yahoo!
      terima kasih alert dengan walmare dalam blog PG ya mama :)

      Delete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images