Maklum Balas dari Nuffnang

sebut pasal Nuffnang, nuffnang ni satu je kalau korang rasa-rasa nak menjatuhkan dorang. dan kalau boleh, jangan la sesekali nak menjatuhkan depa. sebab apa? sebab perkhidmatan mereka memang top ten la aku cakap. waktu bekerja depa memang aku rasa, kalau berdepan dengan mereka sekarang, memang akan selesai segera. 

buktinya?
pagi tadi aku submit tiket kat nuffnang, dek pasal masalah twinkle twinkle little star skype nuffnang aku yang hilang sinarnya tu. then tak lama, nuffnang membalasnya bukan dalam masa sehari. tapi dalam masa beberapa jam sahaja. kira ok la kan beberapa jam. dari berhari-hari. ;) so, aku dapat reply berbunyi:
Hi there ,

The stars given at your ads are merely indicators of how many people that have been clicking on that particular ad. The higher the CTR (click through ratio) the more stars you will get for that ad. Basically, there is nothing to worry as the stars are just there as an indicator as to how your blog is performing, that's all and it definitely will not affect your earning.

Thank you

Cheers,
Jessica Goh
Nuffnang Sdn Bhd


uncle google, pinjam gambar awak lagi ya :)

aku siap bagi bold lagi kat situ k. kot-kot korang ada masalah yang sama, jadi jangan risau la ya. selagi nuffnang noted benda tu, so its ok on our acc nuffnang, blog too. mimpi ngeri da hilang :D

much love. PG

Comments

  1. Replies
    1. hihi. mungkin depa tak bz sgt masa tu. tu yang cepat reply :D

      Delete
  2. aah masalah ni sering dihadapi 2 mggu yg lepas
    skrg dh ok..alhamdulillah
    yumida isi tabung Nuffnang sini - churp2 - selamat menabung :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke dear? elokla kan. harap lepas ni nuffnang PG pun sihat seperti sediakala. sedih tengok bintang tu tak bersinar. sobsob~

      Delete
  3. jawapan yang sama setiap kali berbicara pasal star rating. Dah biasa sangat

    ReplyDelete

Post a Comment

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Popular posts from this blog

Isu Cuti Menjaga Anak atau Suami Sakit bagi Si Penjawat Awam

Biodata Aishah ilias Pelakon Love You Mr. Arrogant

Waktu Operasi Urban Transformasi Centre (UTC) Kota Kinabalu dan Di Seluruh Negara