Jejariruncing Header Blog

October 18, 2013

do know why, PG suka sangat dengan header blog elia, empunya blog jejari runcing tu. jeles sungguh. rasa macam sesuai sangat header tu dengan empunya diri dan empunya blog. PG nak make it one macam tu sebenarnya, tapi gambar keyboard macam tu susah pula nak cari. nak guna header elia, sah-sahlah memang tak boleh kan. kang kena cop copy right pula. hurm.



nampaknya kena kuatkan usaha, tingkatkan iman je la nak cari keyboard macam tu. bukan apa, header blog ni orang kata satu identiti tau. PG pernah tulis pasal ni juga dulu, tapi PG sendiri masi tercari-cari identiti dan juga tema blog PG. harap-harap lepas ni kena target apa yang patut dalam blog ni. hurm

much love. PG

You Might Also Like

6 comments

  1. Assalamualaikum PG.. wahh cantik gak header yang sedia ada ni. heee takpe. slow2 cari dan dapatkan identiti blog ya :)
    *Salam Aidiladha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam dear sheila.
      hihi. terima kasih ya sheila. ah'ah, betul tu sheila. susah juga nak cari identiti blog sendiri ni. :)

      Delete
  2. Header skrg pun cantik..kenape tak tempah je..? hihi :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi. nak juga tempah, tengah cari yang PG nampak betul-betul ngam di hati :D

      Delete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images