JEJAK SI MALWARE KAKNGAH A.K.A LINDAROSMAN BLOG

October 07, 2013

assalamualaikum fellow.

sebelum apa - apa keputusan yang bakal PG ambik tentang blog ini, maka! PG akan ambil tindakan segera dengan menyelongkar keseluruhan entry dengan mencari tujuan utama IAITU mencari nama KAKNGAH atau NAMA BLOG LINDAROSMAN di blog PG ini. memandangkan kengkawan PG amat - amat perihatin dengan blog PG ini! maka! PG harus buat sesuatu.


oleh itu, PG will find out di mana kah malware yang datang dari blog ini. kalau tak jumpa juga, huhu. jawapnya PG kena make another blog lagi :( warghhhhh!!!

much love. PG

You Might Also Like

4 comments

  1. sayanglah kalau buat blog lain..blog ni dah dikenali..usaha jugak bg blog ni ok balik tau puan gojes :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sobsob aya. uwargh!! PG tengah usahakan ni aya :(
      harapnya blog kembali pulih. hehe

      Delete
  2. Replies
    1. horey! da selamat pun kan mama :)
      tapi lepas ni kena berhati - hati agar tak masuk benda - benda macam ni lagi da :)

      Delete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images