Geng Top Up !

morning, assalamualaikum fellow! PG pagi ni update si debar, i read bout them ke Geng Top Up ! sebab depa memang geng yang sporting bab top up men top up ni :D korang pun boleh jadi geng top up PG tau. senang je, follow blog PG. hihi. tak de la, ni kebetulan je. lagi pun, PG memang nak cari satu perkataan yang mengambarkan kita telah membantu blogger tersebut dengan 'klik' ads nuffnang depa. korang kan tahu, nuffnang memang tak berapa berkenan dengan klik yang mencurigakan ni. maka! geng top up PG tu, lepas ni kalau PG mention 'datang top up' faham-faham la korang ye. ;) 

lately, since geng top up PG rajin main datang blog PG, memang ada sedikit kenaikan pada earn nuffnang PG. terima kasih sangat-sangat pada geng top up sebab sudi berikan top up untuk PG. terima kasih ya korang. tanpa korang, memang bukan rezeki PG la nak dapat earn macam tu ;)

apa pun, semoga geng top up PG ini akan terus menjadi geng PG, tanpa top up pun, inshaAllah, PG akan still berhubung baik dengan korang semua :)

much love. PG! jom menabung dengan berhemah :D

Comments

  1. Puangojes.. Yus datang nak jadi geng ni! Hahaha....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahaha. boleh sahaja :)
      terima kasih Yus :)

      Delete
  2. Replies
    1. hihi. tak de form. tapi kinah memang da masuk dalam senarai :D

      Delete
  3. kita nak jadi geng juga la..boleh :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh sahaja asha lya :)
      sangat di alu-alukan :D

      Delete
  4. nak jadi geng jugak hihi done nuffed :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi. boleh je cik itah :D
      PG listkan okey ! lepas ni boleh jadi geng. hihi

      Delete
  5. wah bestnya ada geng top up.. hehe
    nina dh topup okay. ikhlas :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih nina :)
      Ok, PG senarai sama nama nina :D kita geng okei!

      Delete
  6. Replies
    1. Yes Asha ! Thanks too sudi jadi Geng Top Up PG :)

      Delete
  7. Dayat nak join jugak... nampak awesome lh geng ni.. done inti n drumstik jgk :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahaha. inshaAllah, akan ke arah lagi awesome :D
      PG da listkan dayat here :) TQ!

      Delete

Post a Comment

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Popular posts from this blog

Isu Cuti Menjaga Anak atau Suami Sakit bagi Si Penjawat Awam

Biodata Aishah ilias Pelakon Love You Mr. Arrogant

Waktu Operasi Urban Transformasi Centre (UTC) Kota Kinabalu dan Di Seluruh Negara