Gambar Pra Pertunangan Julia Perez

korang kenal tak jupe? atau Julia Perez? pelakon sensasi indonesia dan lagi kontroversi itu. kalau korang kaki wayang sinetron indonesia macam mama aku tu, memang korang akan kenal la jupe ni. ni aku nak share dengan korang je la, gambar-gambar pra pertunangan beliau, yang ye la bakal bertunang dengan cinta hatinya la kan. apa pun, taniah je la. jangan main-main, bukan je ada pra perkahwinan sekarang ni, pra pertunangan pun ado tau. tak pa la. yang penting, si jupe ni bahagia. ye dak.


gambar ni je aku rasa tak menampakkan sangat lurah dendamnya tu 
(wondering, kenapa orang suka sebut lurah dendam ) hurm


cantik
sumber : beautifulnara blog

much love. PG

Comments

  1. Replies
    1. jupe ni memang selalu grand sis fuza. hihi

      Delete
  2. tak minat la dia huhu seksi sangat huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi. dia memang ala-ala seksi cik itah. da fesyen dia kot kan. hihi

      Delete
  3. Replies
    1. hihi. mama, dia ni agak pemes jugak since dia pernah kata, nak pakai coli berlaser dulu semasa perlawanan bola sepak. tu yang saya ingat la =D

      Delete
  4. Amboi. kemain melaram gitu.. Tahu lah popular di indonesia

    ReplyDelete

Post a Comment

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Popular posts from this blog

Isu Cuti Menjaga Anak atau Suami Sakit bagi Si Penjawat Awam

Biodata Aishah ilias Pelakon Love You Mr. Arrogant

Waktu Operasi Urban Transformasi Centre (UTC) Kota Kinabalu dan Di Seluruh Negara