Gambar Memey Suhaiza Cantik Macam Anak Dara

seronoknya tengok pasangan bahagia memey dan norman ni kan, dengan kehadiran cahaya mata mereka, makin bertambah-tambah bahagia dan sempurna nampaknya memey sekarang. PG nampak memey pun tak berapa berlakon sekarang ni. lebih tumpukan kepada anak dan suami. tak pe la kan. berkorban demi anak, melihat anak membesar depan mata dan korbankan sedikit untuk suami tersayang. ewah-ewah, macam PG pula :D apa pun, suka tengok memey since beliau bertudung litup. abby abadi pun da berkawen semula. lepas ni, tunggu baby abby abadi lagi la ;)


cantiknya dress mimie ;)


cantiknya dress mimi. teringin nak make it one sendiri :)
kredit to abg nara a.ka. beautifulnara blog :)

much love. PG

Comments

Popular posts from this blog

Isu Cuti Menjaga Anak atau Suami Sakit bagi Si Penjawat Awam

Biodata Aishah ilias Pelakon Love You Mr. Arrogant

Waktu Operasi Urban Transformasi Centre (UTC) Kota Kinabalu dan Di Seluruh Negara