Gambar Majlis Akad Nikah Diana Amir dan Habib A. Rahman | TANIAH

Majlis Pernikahan Diana Amir dan Habib A. Rahman | TANIAH buat pasangan pengantin baru. Semoga bahagia sentiasa dan berkekalan hingga ke hujung nyawa :) inshaAllah..



cantiknya diana amir ;)
sumber : metrowealthpictures.net

much love. PG

Comments

  1. sweetnya bila tengok diorang ni...tahniah buat diana dan pasangan :)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum..
    cantiknya Diana Amir. congrat fot them :)

    berminat utk jagi sponsor?sila pm or komen di entry ini. TQ :)
    http://contest-sanasini.blogspot.com/2013/10/mencari-sponser-bakal-giveaway-pilih.html

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah
    cantiknye diana amir
    yumida isi tabung Nuffnang sini - sfcf - selamat menabung :)

    ReplyDelete
  4. aefa tak kenal dia ni -.-'' apa2 pun.. tahniah dan selamat menempuh hidup berumah tangga :)

    ReplyDelete
  5. Selamat Pengantin Baru Buat du pasangan sejoli. Semoga berbahagia selama-lamnya.

    ReplyDelete
  6. selamat pagi kengkawan PG :) terima kasih tinggalkan mesej kat PG. hihi. PG jawap sekali je la ya. hihi.

    waalaikumusalam. ah'ah, taniah buat diana amir. lately, few rakan-rakan artis kita ni menyambut seruan. hihi. semoga hubungan yang sah terjalin, kekal hingga ke hujung nyawa. bahagia. kita sebagai peminat, doakan yang terbaik buat mereka :D

    #bang kamil salleh, alamak. hihi. da lama tak ber cit cat dalam blog kan :D ada tanda-tanda DH nak buat contest iphone ke? hehe..

    ReplyDelete

Post a Comment

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Popular posts from this blog

Isu Cuti Menjaga Anak atau Suami Sakit bagi Si Penjawat Awam

Biodata Aishah ilias Pelakon Love You Mr. Arrogant

Waktu Operasi Urban Transformasi Centre (UTC) Kota Kinabalu dan Di Seluruh Negara