Error 504

assalamualaikum fellow.

PG tak tahu samada PG punya html code yang bermasalah atau line internet. sebab, dalam dua tiga empat hari ni, sometimes, kotak pengaduan awam PG akan keluar benda macam tu. dan yang lagi parahnya is, PG tak boleh nak membalas jejak kengkawan yang datang bertandang blog PG ni. adoi. macam-macam lah masalah blog ni. dari malware ke error bagai macam tu. dan satu benda lagi is, si debar side yang masih menunjukkan tajuk lama entry PG. hurm. yang tu PG tengah nak usahakan cari jalan penyelesaiannya.


but for while, PG nak tanya la juga kat kengkawan, yang menggunakan shout dari busuk tu, korang mengalami benda yang sama dengan PG tak? susah kalau ianya berterusan macam ni kan. nak balas jejak pun payah. dan PG harap benda ni tak akan lama berterusan. i miss lot of blogwalking here, there :)

much love. PG

Comments

  1. mama kena jugak, tapi dah ok tadi, yang tinggal masalah dengan si nuff ni... pening betul

    ReplyDelete
  2. syukur la da sihat semula kan mama. anyway, kenapa dengan nuff mama?

    ReplyDelete
  3. Mieya tak ada hadapi masalah ni. Tapi, ada masalah dekat bintang di Nuffnang tu. Hilang tanpa jejak

    ReplyDelete

Post a Comment

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Popular posts from this blog

Isu Cuti Menjaga Anak atau Suami Sakit bagi Si Penjawat Awam

Biodata Aishah ilias Pelakon Love You Mr. Arrogant

Waktu Operasi Urban Transformasi Centre (UTC) Kota Kinabalu dan Di Seluruh Negara