Dear Blogger Kamil Salleh (Sensasi2020)

October 28, 2013

selamat pagi, assalamualaikum fellow. pagi isnin macam ni, kenalah ceria seketika. kang the whole day monday blues. ye dak. lebih-lebih lagi baru je selesai dengar bajet 2014 kan. mesti ada yang mengharap lain, tapi dapat lain. hihi. tapi apa pun bagi PG, bersyukur la atas apa yang ada. apa yang di berikan. syukur alhamdulillah. terima kasih Perdana Menteri Malaysia. nak bagi banyak ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ untuk awak sama :D

then, saya (hihi. sopan sikit, ni nak menjawap pertanyaan kawan lama ni ^^) nak menjawap soalan dari blogger femes memes kamil salleh (sensasi2020) seperti gambar di bawah :D
 

Dear bang kamil, 
(waaaa. macam buat surat cinta pula. hihi)
alhamdulillah. PG sihat walafiat. and, how about u bang kamil? since tamat contest iphone 5 hari tu, da jarang sembang kan. PG pun jarang sangat buka facebook Puan Gojes tu. bukan apa, dek kecewa tak dapat menang iphone 5 tu punya pasal la. hihi. (ar, tipu ok). tak de la. saya agak sibuk sikit dengan urusan kerja. even tak la sesibuk perdana menteri malaysia kita.
selain sibok dengan kerja (as usual), sibok dengan family. luangkan masa dengan depa. tapi saya masih lagi dengan blog. cuma nak masuk dekat facebook tu je yang jarang. nak pegi ziarah blog-blog yang join contest iphone 5 tu dulu pun, da jarang sangat. cuma ada few yang saya ada juga pegi jejak, as long pegi jejak kan. tak nak la pula hubungan yang telah terjalin, putus macam tu je. rindu pula zaman contest. sampai tengah malam duk sembang cari strategi kan. hihi. macam blog akma omar, saya masih lagi pegi jejak even tak tinggalkan komen. hihi.
 so, itu je la kot, kabar dari PG. dan ya, masih tidak dapat memiliki iphone 5 okei. ahaha.
 Geng Contest DH / Puan Gojes

much love. PG

You Might Also Like

2 comments

  1. sekurang2 nya ada jugak bonus nya..hu3..blogger otai tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi. syukur alhamdulillah =D
      op coz. blogger otai. hihi. banyak benda lagi nak belajar dari depa yang otai2 ni ;)

      Delete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images