18 October 2013

#ChurpOut2013 – A Street Fair With A Cause

hellow fellow. ecok, kalau korang tak da apa-apa nak buat kat rumah tu, rasanya korang boleh join aktiviti dari Nuffnangers! sila lihat detail yang PG share ni k. 

Date: October 19 (Saturday)
Time: 11am- 8pm
Venue: Outdoor Park, Setia City Mall

PG di fahamkan, ada 4 acara yang super menarik bakal di adakan, dan pasti gempak giler sebab ada kehadiran si kecik, cantik lagi sweet gitu tak lain tak buka Sazzy Falak! see detail yang PG dapat dari email Nuffnang :)  
 

Marketplace
  • Fashion Icon Pre-loved Charity Sale
  • Fashion Blog Shops - SF by Sazzy Falak, Phat Culture, Fashion Valet and so much more!
  • Food Vendors – KyoChon, yums!

Street Fair
  • #Churpbungee – Are you brave enough?
  • Carnival Games
  • Caricature by Comic Bloggers
  • Umbrella and Fashion Graffiti
  • iDarts Challenge
Tech Zone
  • Make your #ChurpOut2013 memories last forever with a fabulous photo at The WOW Photobooth!
Center Stage
so, kalau korang rasa nak join sama, boleh tengok more detail lagi kat laman web ni www.churpout.com/RSVP dan layari facebook HERE. korang boleh tengok kat sini juga  www.churpout.com. CHECK THIS OUT tau kengkawan, sebab ada goodie bag untuk korang yang register! selamat berhujung minggu dari PG :)

much love. PG

6 comments:

  1. dekat jer dengan rumah ni tapiii... he he he...keadaan preggy sebegini agak2 mengizinkan ker? *_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi farah! baru nak reply mesej awak. hihi. so, ada pegi tak? ala, tak pe la. just pegi cuci mata je, tak pe kot kan :) aktiviti tak payah ikot :D

      Delete
  2. Replies
    1. best lagi kalau dapat join sama kan mama :)

      Delete
  3. Replies
    1. ar, memang! kalau dapat pegi sana, lagi best :)
      PG ni nasiblah kat sabah. kalau dekat, memang pegi punya la :D

      Delete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes