ChurpChurp New Look | Awesome!

October 21, 2013

ChurpChurp berwajah baru. cantik, simple je kan. korang perasan tak? time layan drama love you mr. aroggant sat tadi, sempat online blog kat mobile. nampak pula ads baru nuffnang yang comel ni. heeee. i love the small icon like kamera kat situ.


oh by the way, as blogger yang tak tahu atau ada blogger yang belum mendaftarkan diri dengan Churper ni, ChurpChurp juga satu medan untuk menjana pendapatan sampingan tau. macam mana? dengan hanya share iklan-iklan yang ChurpChurp keluarkan. share dengan kengkawan, dan dengan mudah kita boleh jana $$$ dari sana. mudah je kan? nak tahu atau nak daftar ChurpChurp sangat mudah juga tau. korang boleh daftar kat sini > ChurpChurp < mudah sahaja.

jom! jana pendapatan sampingan dekat blog dengan mudah. sambil-sambil kita berblog, menulis sesuatu dengan jejariruncing kita yang lemah lembut tu kan, arrrr...bolehlah kita menjana pendapatan sampingan. hihi. beb! bolehlah topup broadband yang lembab lepas ni ;)

much love. PG

You Might Also Like

4 comments

  1. Replies
    1. terima kasih mama :)
      ok! jom belasah membelasah :D

      Delete
  2. boleh lah utk lepaskan bill internet kan ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi. betul tu za. sambil menyelam orang kata (erk, ngam ke ayat tu?) hehe

      Delete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images