BUAH DUKU

October 05, 2013

assalamualaikum again fellow.

korang tahu tak buah duku? one of buah - buahan tempatan tu? hehe. erk, gelak pula PG. ok, bukan apa. sebenarnya sebelum ini PG memang tahu akan buah ini atas namanya sahaja. tapi kalau nak tengok macam mana rupa bentuk dan rasa buah ni, memang tak pernah la.

then nak di jadikan cerita, last week kawan ofic PG ada bawa buah duku ni ke ofic. bagi makan free la kat kengkawan ofic kan. wa, sedap pula. first makan tu. siap tanya kawan lagi macam mana nak kopek ni. hehe. aduhai. umuq da berapa tapi tak pernah nak makan buah duku ni. ye la, PG bab buah - buahan tempatan ni, tak la berapa sangat. hehe.

 kredit blogbuah

gambar atas ni, gambar buah duku tau. kalau diperhatikan ianya sama seperti langsat kan? jadi, kalau korang nak beli buah duku, ask first la. kang salah pula :D

much love. PG

You Might Also Like

1 comments

  1. owh.., ni buah duku eiy., aku pggil buah dokong., haha., nk beza sng jer., buah langsat kulitnya nipis., yg ni tebal.., tp xmint sgat., :D erm mcmna ngan buah mencupu., xpun buah ketapi ker.., kenal x., haha

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images