Blog Stats | Keywords Hits | Referrers Hits Nuffnang

ini nuffnang blog stats PG blog dalam minggu lepas. akteli, PG memang jarang nak update dan ambik tahu sebenarnya blog stats ni. bukan apa, PG tak tahu apa sebenar tujuan kegunaannya. bukan tidak ambik tahu langsung tau. kat sini sebenarnya, pemahaman PG, kita akan tahu berapa orang yang masuk tengok apa yang kita tulis dalam masa seminggu. dan berapa unik, mean IP yang di detect oleh nuffnang yang masuk dalam blog kita.


macam number atas tu, ada seramai 705 orang yang masuk view blog PG dan ada sebanyak 321 IP or UNIK IP yang datang bertandang dalam blog PG ni.

view dan unik IP ini ada sangkut pautnya dengan keywords yang depa ni cari tau. macam hits keywords kat bawah ni, ada 22 kat situ. depa cari lirik bertakhta yang di nyanyi kan oleh bob af tu. tak tahu kenapa depa cari. hihi. mungkin depa suka lagu tu kot. 

6 pula pasal liyana jasmay. mungkin dorang cari entry pasal liyana jasmay sahkan preggy tu kot. anyone belum baca, klik sini > Liyana Jasmay Sah Mengandung 2 Bulan < dan yang lain-lain, satu-satu je. 

tapi, ni yang PG hairan, depa dok suka cari pasal bapa  Diana Danielle tu. mungkin juga ada sangkut paut kat entry yang PG tulis tentang Penyamaran Bapa Diana Danielle yang pernah aku tulis dulu. tapi tu cerita dulu la kengkawan. yang lepas tu, lepas la. sekarang kita buka buku baru ye dak.


keywords apa korang nak cari?


hits

kalau hits pula ada dua blogger yang tersangkut dalam nuffnang PG. ayazukiiscullen.blogspot.com dan  umikasum.blogspot.com. mungkin ada yang cari blog depa berdua kan. hihi. tapi blog umikasum memang PG selalu ziarah blog beliau :) memandangkan dia selalu datang mai isi tabung baby PG =D kira kami dua geng isi tabung simpanan. ahaha. 

much love. PG

Comments

  1. Macam2 keywords yang orang cari kan.. tp bagus la sebab semua tue penyumbang trafik utk blog kita... =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ah'ah, kadang tak faham, keywords yang da setahun lebih pun masih ada orang nak cari. hihi. #morning dear farah :)

      Delete
  2. Amboi keywords hangat di pasaran ye PG

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak tahu la ni mummy qash :)
      PG letak je :D tanpa berselindung. hihi

      Delete
  3. keywords ni boleh jadi macam macam kan PG...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ah'ah dear farah. depa suka cari benda yang direct, tu yang keywords nampak pelik bila kita tengok nuffnang. hehe

      Delete

Post a Comment

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Popular posts from this blog

Isu Cuti Menjaga Anak atau Suami Sakit bagi Si Penjawat Awam

Biodata Aishah ilias Pelakon Love You Mr. Arrogant

Waktu Operasi Urban Transformasi Centre (UTC) Kota Kinabalu dan Di Seluruh Negara