16 October 2013

Biodata Aishah ilias Pelakon Love You Mr. Arrogant

Aishah ilias. andai korang adalah peminat tegar drama-drama melayu tempatan kita, PG rasa korang pasti akan perasan si cantik manis Aishah ilias atau lebih di kenali sebagai Aisha. PG suka aisha ni sebab dia seakan-akan wajah kawan PG. tapi tak la seakan till semirip kan. tak la sangat. dan PG suka dengan lakonan dia. oh, sekarang ni dia tengah bawa watak sebagai kakak pada si zafriel irham dalam drama love u mr. arrogant tu tau. evendo lakonan dia dalam drama ni agak menyakitkan hati sikit, tapi rasanya dia telah cuba lari dari watak yang berbeda. kalau korang perasan, dia pernah membawa watak ala-ala ayu gitu dekat drama Dejavu di Kinabalu. hihi. tak ingat? korang search sendiri la. :D ok, PG share sedikit tentang aishah illias ok.


aishah ilias on dejavu di kinabalu



aishah sebelah kanan :)
Biodata Aishah Ilias
Nama: Siti Aishah Ilias
Nama Komersial: Aisha
Tarikh Lahir: 5 September 1987
Asal: Kuala Lumpur
Keturunan: Melayu
Pencapaian: Finalis Dewi Remaja 2005
Kerjaya: Pelakon dan Model
Filem: Scandal
Biodata Aishah ilias, PG dapat dari berita harian, keratan 2011. da lama juga tu. so, korang kalau nak tahu lebih lanjut tentang aishah, bolehlah google :)

much love. PG

8 comments:

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes