Bahaya Ketagih Candy Crush

October 22, 2013

ada yang tersengih-sengih ke baca tajuk entry aku petang ni? ar korang jangan tak mengaku yer. hihi. kalau kat tempat kerja aku, candy crush ni legen la aku kata. kalau nampak je muka depa ketat semacam tu, memang sah dan sahih! tengah nak cari jalan supaya nyawa tu tak habis. tengah usahakan juga nak pegi next level sebelum habis nyawa. sebab apa? sebab nanti, kena tunggu beberapa jam lagi nak kumpulkan nyawa tu semula menjadi 5 semula. hihi. ni sapa yang main game candy crush, memang korang tahu la apa yang aku maksudkan. 


sumber : facebook

bukan itu sahaja. suami zizie ezette tak lain tak bukan, Dato' Bung Mokhtar tu pun sendiri layan candy crush. hebak! hebatkan penangan candy crush ni. dan bahayanya juga kalau da ada kenyataan tahap sakit belakang plus kurang tidur. hihi.


legen la dato! :D
pakcik gugil, pinjam gambar awak lagi tau.

so, lepas ni kena berpadah-padah nak layan candy crush tau. nasiblah nyawa candy tu cuma ada 5. kalau ada banyak, boleh tak berasap dapur kat umah. hihi.

much love. PG

You Might Also Like

4 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images