21 October 2013

Back To Basic

since i was wondering dengan masalah The Star on my account Nuffnang, so i decide to edit my blog to normal or basic. ewah-ewah. speaking london pulaks. hey hello fellow! assalamualaikum. 

so, how PG blog look like now? basic sangat kan. tak sarat mata memandang, i guest. cuma pinky-pinky tu je la. hihi. harap jumpa colour yang lebih sesuai lepas ni. ni pun da sakit mata memandang PC since early morning :) and hope so, korang suka la dengan pembaharuan sekali lagi blog PG ni. simple je. tak nak la sarat-sarat lagi. as long korang suka dan dapat baca apa yang PG write down here, itu sudah memadai bagi PG. dapat earn dari nuffnang (heee) sudah kira bersyukur sangat-sangat :)

pegi mana dua hari?

hihi. since friday tak post apa pun kan? yes! dalam dua hari ni, PG luangkan masa secukup-cukupnya dengan en. suami dan family. tak pegi mana pun. dekat-dekat kota kinabalu juga. lagi pun, nak bercuti, riadah semua, tak semestinya kena pegi lawat negara orang or kan. pantai or tengok wayang juga satu aktiviti yang boleh kita luangkan masa dengan orang-orang kita cintai. gitu :)

hey, nanti update lagi. nak kuar lunch. toodles~

much love. PG

No comments:

Post a Comment

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes