Transitions Colourful Food Photo Contest

September 01, 2013

morning. assalamualaikum fellow! Pagi - pagi ni kalau kita tengok warna warni yang ceria, memang mata dan minda akan rasa segar bugar kan. fuh, lagi meria kalau warna warni ceria di kongsi bersama dengan kengkawan yang lain macam warna warni seperti kat bawah ni. ceria mata memandang kan?!


oh itu iklan contest tau. ada ads baru dari boyfie mr. nuffnang PG, "Transitions Colourful Food Photo Contest"! erk. macam senang je kan. ambik gambar and menang? ar. korang yang suka makan dan suka ambil gambar makanan tu, bolehlah join sama. untuk lebih lanjut mengenai contest, boleh klik sini >Transitions Colourful Food Photo Contest

PG memang suka makan dan ambik gambar makanan macam kat bawah ni. tapi, kalau nak share dan menang contest, belum layak lagi la kot. ahahaha



morning !
much love. PG

You Might Also Like

0 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images